چطور بدون کلاس و معلم زبان انگلیسی را یاد بگیریم؟

راهنمای پذیرش و بورس تحصیلی آلمان،آمریکا،انگلیس،کانادا،نیوزیلند،استرالیا،هند،مالزی،ژاپن،ایتالیا،فرانسه،دوبی و ...

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

در این مقاله بهتون می‌گیم:

چطور بدون کلاس و معلم زبان انگلیسی را یاد بگیریم؟

چطور می توانم خود آموز و به درستی زبان را یاد بگیرم؟

یاد گیری زبان انگلیسی را از کجا شروع کنم؟

یادگیری زبان انگلیسی در منزل

این‌ها سوالاتی هستند که اکثر افرادی که دنبال یادگیری زبان انگلیسی هستند معمولا باهاشون مواجه می‌شوند.

همراه ما باشید، چون که ما در این مقاله قصد داریم که به این سوالات و دیگر سوالاتی که ممکن است برای شما پیش بیاد رو، به طور کامل جواب بدیم.

خیلی از افراد برای پاسخ به این پرسش‌ها ساعت‌ها در اینترنت جست و جو می‌کنند به امید پیدا کردن بهترین منبع. کار درستی هست، اما به نظر من هدر دادن وقته! شما کافیه با یکی از منابع شروع کنید و پیش برید.

به مرور در طی راه یادگیری خودتون متوجه می‌شید که کدام منبع برای شما بهترین است.

شما می‌تونید از سایت‌های آموزش زبان انگلیسی، اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی، دیدن فیلم و کلیپ‌های آموزشی که جنبه فان دارند.

و حتی با گوش کردن آهنگ زبان رو یاد بگیرید. که در ادامه به بررسی تک تک این موارد می‌پردازیم.

اشتیاق:

اشتیاق اولین عنصر یادگیریه! باید تشنه یادگیری باشید و برای خودتون هدف تعیین کنید. یک هدف درست و حسابی که دوستش داشته باشید.

نه یک هدف اجباری مثل نمره خوب گرفتن تو امتحان یا زوری یاد گرفتن زبان برای اینکه تو مصاحبه شغلی 1 امتیاز محسوب می‍شه.

سعی کنید که هدفتون رو تا جای ممکن برای خودتون مشخص و واضح بیان کنید تا بدونید که باید چی کار کنید.

به این فکر کنید که زبان انگلیسی یا کلا هر زبان جدیدی که یاد می گیرید، مثل یه دریچه به یک دنیای جدیده!

می‌تونه براتون موقعیت‌های خارق‌العاده‌ای رو فراهم کنه. شما رو با ایده‌های جدیدتری آشنا کنه و فرصت رشد و یادگیری بیشتر و آشنایی با باور‌ها و آدم‌های فوق العاده ای رو در اختیارتون قرار بده.

اگه بتونین این‌ها رو واقع‌گرایانه و درست حسابی برای خودتون تصور کنید، مطمئنا اشتیاق بیشتری برای یادگیری پیدا خواهید کرد.

خودتون رو در زبان غرق کنید:

اول از همه سعی کنید اتمسفر و فضای اطرافتون رو تا جای ممکن انگلیسی کنید. اینجوری مغزتون راحت‌تر یاد می‌گیره. چطوری؟ با روش‌هایی که تو این مقاله بهت می‌گم!

ببین، می‌تونی رو وسایلی که تو خونه هستند برچسب بزنی و اسمشون رو به انگلیسی روشون بنویسی.

حتی می‌تونی کمی هم خلاقیت داشته باشی و برای هر گروه از وسیله‌ها، برچسب با رنگ‌های خاصی تهیه کنی! مثلا برای وسایل الکترونیکی از برچسب سبز رنگ استفاده کنی.

هر چیزی دم دستتون هست و به زبان انگلیسی چیزی روش نوشته شده رو بخونید.

حالا این نوشته می‌تونه روزنامه ،کتاب ،مجله یا حتی جعبه سریال صبحانه‌ات باشه! پیام‌هایی که تو شبکه‌های اجتماعی می‌گیری، سعی کن زبان اپلیکیشن‌های روی گوشیت رو به انگلیسی تغییر بدی...هر چیزی که می‌بینی به انگلیسی نوشته شده رو بخونش! چرا؟ چون بهت یه عالمه لغت کاربردی و باحال و جذاب در قالب مثال‌های ملموس یاد می‌ده که با نحوه کاربردشون هم تو زندگی آشنا می‌شی.

سعی کن کلماتی که می‌بینی رو تو ذهنت ثبت کنی و نگهشون داری.

آموزش از طریق موسیقی:

قطعا همه‌ی ما اکثر و یا بعضی از شعرهای بچگی‌مون رو به یاد داریم. من به این می‌گم جادوی موسیقی! چون می‌تونه روی ناخودآگاه شما تاثیر بزاره و به شما کمک بزرگی در یادگیری زبان انگلیسی بکنه.

موسیقی میتونه به ما در یاد گرفتن کلمات و نحوه تلفظ آن ها و یادگیری ساختار ها و الگو های زبانی به طور غیر مستقیم کمک کند.

مخصوصا برای کسانی که می خواهند در بزرگسالی زبان یاد بگیرند، یادگیری با موسیقی میتونه یک روش مفرح و اثر بخش باشه. میتونید به بخش آموزش از طریق آهنگ سایت فانگلیش مراجعه کنید.

یادگیری زبان انگلیسی با پادکست:

با تشکر از انقلاب دیجیتال و اینترنت، شما به راحتی می‌تونید یه عالمه فایل صوتی مرتبط و صد البته مناسب پیدا کنی و وقت هایی که داری کار های روزانه ات رو انجام میدی بهشون گوش بدی.

پادکست‌ها در مورد موقعیت‌های مختلفی هستند که در زندگی روزانه باهاشون مواجه می‌شیم و یا در مورد موضوع‌های مختلف فرهنگی یا اجتماعی هستند.

شما می‌تونید با توجه به علاقتون یکی از موضوعات پادکست رو انتخاب کنید و بهش گوش بدید. توجه داشته باشید که موقع گوش دادن به پادکست یا آهنگ اصراری بر یادگیری و فهمیدن تمام آن نداشته باشید. اون وقت متوجه می‌شید که گوش شما با واژگان و کلمات انگلیسی آشنا می‌شه و بعد از مدتی براتون تشخیص کلمه راحت می‌شه و به طور غیر‌مستقیم، با گرامر و ساختار جمله آشنا شده‌اید.

یادگیری زبان انگلیسی از طریق فیلم:

فیلم دیدن هم مثل دو گزینه‌ی قبلی می‌تونه دایره لغات شما رو افزایش بده و هم اینکه شما رو با ساختار‌های زبانی آن زبان آشنا کنه و هم با فرهنگ اون کشور.

اما فیلم دیدن تا حدودی جذاب‌تره برای بعضی از افراد، چون با بخش دیداری و شنیداری مغز به طور همزمان در ارتباط هست و هم اینکه شما می‌تونید با حالت دهان برای تلفظ یک کلمه راحت تر آشنا بشید. لازم نیست که شما تمام فیلم‌ها در ژانر های مختلف رو ببینید ،بلکه شما می‌تونید فقط کارهای بازیگر مورد علاقتون رو دنبال کنید و سعی کنید که لهجه اون شخص و ادای اون شخص رو در بیارید.

بعد هر دیالوگ که می‌شنوید ،میتونید فیلم رو نگه دارید و آن را تکرار کنید. قضیه به فیلم ختم نمی‌شه! میتونی بری مصاحبه‌های شخص مورد علاقه‌ات رو سرچ کنی و اون‌ها رو ببینی و اصطلاحات جالبی که ازشون استفاده می‌کنه رو نوت‌برداری کنی و یاد بگیری.

یادگیری زبان انگلیسی واژگان مرتبط :

منظور از عنوان این است که از واژه‌های مترادف یا متضاد برای یادگیری کمک بگیرید.

مثلا وقتی که دارید در مورد واژه اقیانوس یاد می‌گیرید، می‌تونید در کنارش واژه‌هایی مثل آب، حیوانات آبزی، موج، خشکی و...رو هم یاد بگیرید. با این کار هم دایره لغاتتون افزایش پیدا می‌کنه و هم اینکه کلمات در ذهن‌تون ماندگار می‌شوند.

لغت‌ها را در جمله و عبارات بگیرید:

با حفظ کردن طوطی‌وار لغت به جایی نمی‌رسی! در واقع تا وقتی نیاز به استفاده از یک لغت نداشته باشی، اون لغت خوب تو ذهنت نمی‌مونه. لغت‌ها رو داخل یک متن یا ویدئوی کاربردی ببین و یاد بگیر.

حتی می‌تونی بری راجع‌به یک مسئله تحقیق کنی و لغات مرتبطش رو پیدا کنی و در موردش یک رایتینگ بنویسی. اینجوری هم از دانشی که یاد گرفتی استفاده کردی و هم با نحوه کاربرد اون لغت آشنا شدی.

اکثر زبان‌آموزان مبتدی وقتی با یک کلمه به صورت مستقل مواجه می‌شوند که معنی آن را می‌دانند، احساس اعتماد به نفس می‌کنند و آن را بلند تکرار می‌کنند. دقیقا مثل کاری که بچه‌ها با دیدن فلش کارت انجام می‌دهند.

اما این روش برای اون دسته از کسایی که می‌خواهند اسپیکینگ خوبی داشته باشند زیاد کارآمد نیست. توصیه‌ی ما به این افراد این هست که عبارات و بخش‌های عمده و کاربردی زبان رو یاد بگیرند و از اون‌ها در جمله سازی و صحبت کردن استفاده کنند.

اکثر واژه‌ها چند معنی دارند و بعضی یک معنی. سعی کنید معنای کلمه را با توجه به موقعیت آن همراه با یک مثال یاد بگیرید.

هر کلمه جدیدی که می‌بینی رو بنویس!

این یه نصیحت قدیمی هست که هنوز هم درسته.

چرا؟ چون واقعا جواب می‌ده! می‌تونی هر کلمه‌ای رو که می‌شنوی در قالب یک جمله همراه با معنی اون داخل دفترچه یادداشت بنویسی.

بعضی کلمات اونقدر جذاب هستند که همون 1 بار شنیدن کافیه تا برای همیشه یادت بمونه، اما خب بعضی از کلمات هم نیاز به تکرار و تمرین بیشتری دارند.

یادگیری زبان انگلیسی خواندن متن ها و کتاب های انگلیسی:

با این کار هم مهارت ریدینگ شما تقویت می‌شود و علاوه بر آن با ساختار جمله و لغات جدید تری آشنا می‌شوید.

شما می‌تونید هنگامی که در حال خواندن متنی هستید، یک دفترچه همراه خود داشته باشید برای یادداشت چیزهایی که از نظر شما مهم و کاربردی هستند.

مثلا یک دفترچه برای لغات و دفترچه دیگری برای گرامر. برای یادگیری گرامر بهتر است که بیشتر متن بخوانید. باعث یادگیری به صورت ناخودآگاه می‌شه.

واسه‌ی متن بهت پیشنهاد می‌کنم که اگر سطح بالایی نداری از رمان‌های ساده، کتاب‌های کودک و یا حتی COMIC ها استفاده کنی و کم کم سطح رو ببری بالا.

ببین اصلا مهم نیست که تو داری مجله می‌خونی یا کتاب یا هر چیزی... . مهم اینه که تو به اون موضوعی که داری می‌خونیش علاقه داشته باشی. این جوری هم به طور غیر‌مستقیم با ساختار زبان آشنا می‌شی و هم 4 تا کلمه جدید یاد می‌گیری.

داشتن دفتر خاطرات به زبان انگلیسی:

خب...این کار می‌تونه هم مهارت رایتینگ شما رو تقویت کنه و هم اوضاع گرامرتون بهتر می‌شه.

با خودتون انگلیسی حرف بزنید! خیلی زیاد!

خب اگه بخوام اعتراف کنم باید بگم که این روش خیلی به من تو اسپیکینگ و یادگیری گرامر و کلا تو یادگیری زبان انگلیسی کمک کرده.شما می‌تونید جلوی آینه با خودتون به انگلیسی حرف بزنید و ادای آدم‌ها و شخصیت‌های فیلم‌ها رو در بیارید و دیالوگ‌هاشون رو تکرار کنید.

با آدم‌های واقعی صحبت کن!

اگه زبان برای برقراری نیست، پس به چه دردی می‌خوره؟! آره خب... ما آدم‌ها استاد برقراری ارتباط شدیم بدون باز کردن دهن با تشکر از شبکه‌های اجتماعی!

جدای از این بحث‌ها ،این حقیقت که صحبت کردن به یک زبان باعث ماندگاری بهتر اون زبان تو ذهن ما می‌شه قابل انکار نیست.

این کار رو، خواندن و نوشتن نمی‌تونند اونقدر خوب انجام بدهند. اصلا همین جمله که خیلی‌ها می‌گویند: «ما متوجه می‌شیم که چی می‌گویند، اما نمی‌تونیم صحبت کنیم.» خودش گواه این قضیه‌ست.

باید با یک شخص واقعی، یک صحبت واقعی داشته باشید.

اگه دوست نیتیو دارین باهاش چت نکنید! ویدئو کال برید و صحبت کنید. کلاس برید، خلاصه هر کاری که می‌تونید انجام بدید تا صحبت کنید.

ضبط صدا:

شما می‌تونید صدای خودتون رو ضبط کنید و بعد به اون گوش بدید، اینجوری خودتون متوجه اشتباهاتتون می‌شید و می‌فهمید که  اشکالتون کجای کار است.

در لهجه؟یا در گرامر؟یا در روان بودن؟....اینجوری لهجتون هم به مرور بهتر می‌شه.

ضبط ویدئو:

از همون روز‌های اول یادگیری زبان هر هفته یک ویدئو از خودت بگیر و در اون میتونی به معرفی خودت و خانواده ات و یا کلا هر چیزی که دوست داری بپردازی.

این کار رو هر هفته تکرار کن، طبیعیه که هفته‌های اول دانش‌ات محدوده و جملات کوتاه‌تری می‌گی و به مرور می‌تونی راحت‌تر صحبت کنی.

بعد از یه مدت ویدئو‌هات رو بررسی و مقایسه کن و متوجه پیشرفتت شو.

از اشتباهات خود نترسید!

بعد انجام دادن مراحلی که گفته شد، حالا شما می‌خواهید که از دانشی که یاد گرفتید استفاده کنید.

قطعا شما مشکلاتی دارید و این غیر قابل انکاره. از اشتباهاتتون نترسید.

باور کنید که اشتباهات شما بهترین معلم شما هستند. چون دارند به شما نشون می‌دهند که کجا رو درست یاد نگرفتید و یا اشکال دارید و نیاز به دوباره خوانی داره.

سوال بپرسید!

وقتی پروسه یادگیری زبان شروع می‌شه، همراه خودش تو ذهن فرد یاد گیرنده کلی سوال میاره.

ببین، اگه کلاس می‌ری از معلمت سوالاتت رو بپرس. خجالت نکش. این چیزیه که اون‌ها به خاطرش سر کلاس میان. یعنی آموزش و رفع اشکال شما. اگر که داری خودت تنها یاد می‌گیری، می‌تونی تو اینترنت سرچ کنی و جواب سوالاتت رو پیدا کنی.

اجتماعی باش!

حالا که اشتیاق رو پیدا کردی و رفتی از طریق راه‌هایی که بهت گفتم زبانت رو تقویت کردی، بهتره که الان از دانشی که یاد گرفتی استفاده کن.

باید از محدوده امن خودت خارج شی. اگه این کار رو نکنی یعنی تمام اون ساعت‌هایی که مطالع کردی هیچ شده! تو باید انگلیسی صحبت کنی و کلماتی رو که یاد گرفتی رو بلند بیان کنی.

سعی کن یک دوست نیتیو پیدا کنی ... اصلا هم خجالت نکش که ممکنه اشتباه کنی، این طبیعیه و برای هر کسی پیش میاد. به علاوه، اون شخص نیتیو هم موقع صحبت کردن کمکت میکنه و اشتباهاتت رو بهت می‌گه.

سعی کن با کسایی در ارتباط باشی که همراه و هم قدم تو باشن توی این راه و کمکت کنن. می‌تونی توی دوره‌های آموزشی و یا جمع‌های دوستانه انگلیسی زبان شرکت کنی. این یک راه عالی هست و کمکت می‌کنه تا از دانشی که به صورت تئوری یاد گرفتی بتونی به صورت عملی و کاربردی توی زندگی روزانه استفاده کنی.

حتما که نباید بری به یک کشور انگلیسی زبان تا بتونی صحبت کنی! اگه درست دور و برت رو نگاه کنی می‌تونی یه عالمه فعالیت انگلیسی مرتبط پیدا کنی که منتظرن تا تو پیداشون کنی!

تمرین!

یادگیری زبان مثل رفتن به باشگاه می‌مونه. اگه هر روز باشگاه نری و تمرین نکنی، هیچ وقت ماهیچه‌هات قوی نمی‌شن. زبان هم دقیقا همینطوریه. می‌تونی هر روز حداقل 10 تا 15 دقیقه رو به یادگیری زبان اختصاص بدی.

روش‌های دیگه!!

با انگلیسی خوش بگذرونید. می‌تونید هفته‌ای 1 بار دستور پخت غذاتون رو به زبان انگلیسی بنویسید.

افسانه‌ها، داستان‌ها و ... رو به انگلیسی بازنویسی کنید.

یک شخصیت رو به زبان انگلیسی توصیف کنید.

بازی‌های آنلاین به زبان انگلیسی انجام دهید.

پیشنهاد ویژه!!!

خب ... تا اینجا راه‌های تقویت زبان رو بهت گفتیم. ممکنه بری دنبالشون و انجامشون بدی و نتیجه شون رو هم ببینی.اما ... برات یک پیشنهاد ویژه داریم!!!!

ببین ممکنه وقت نداشته باشی که بخوای همه این کارها رو انجام بدی و شاید هم اشتباهاتی داشته باشی که خودت متوجه شون نشی! اینجا باید یکی باشه تا تو رو تصحیح کنه!

نگران نباش ما فکر اینجاش رو هم کردیم. می‌تونی از نرم افزار فانگلیش استفاده کنی. حالا این نرم‌افزار فانگلیش چی هست؟

یه اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی هست که در اون سعی شده به تمام جنبه‌های یادگیری و آموزش زبان پرداخته بشه.

یادگیری زبان انگلیسی با فانگلیش مربوط به کتاب‌های چاپی نیست، مسئله یادگیری همراه با بازی و جذابیت هست. همون طور که قبلا هم بهش اشاره کردیم، یادگیری طوطی‌وار لغات یه روش منسوخ شده هست.

حالا شما تو نرم‌افزار شروع به یادگیری لغات می‌کنید.

اما چطوری؟ بدون حفظ کردن لغات. یعنی چی؟ یعنی این که شما تو چند مرحله لغت و تصویرش رو می بینید و قبل از اینکه متوجه بشید خودتون رو در حال جمله سازی و استفاده از لغات می‌بینید.

در حقیقت این همون روشی هست که ما در بچگی باهاش زبان مادری خودمون رو یاد گرفتیم. تنها تفاوتی که هست اینه که شما در این جا سریع تر لغات رو یاد می گیرید.

بهتون گفتم ممکنه که شما در پروسه تمرین و یادگیری دچار یه اشتباهاتی بشید که خودتون هم متوجهش نباشید. برای رفع این مشکل ما اومدیم از تکنولوژی تشخیص گفتار استفاده کردیم. که در لحظه به شما بازخورد می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا تلفظ صحیحی داشته باشید.

گفتیم که شما باید انگلیسی رو کاربردی یاد بگیرید. این به این معنی هست که باید از دانشی که یاد گرفتید در مکالمه استفاده کنید.

در نرم‌افزار با تکرار کردن دیالوگ‌ها به شما کمک می‌کنیم که اعتماد به نفسی رو که نیاز دارید برای انگلیسی صحبت کردن به دست بیارید.

و علاوه بر این شما می‌توانید تو رویداد‌های فانگلیش که تو شهر‌های مختلف ایران در حال برگزاری هست نیز شرکت کنید و در یک محیط کاملا انگلیسی قرار بگیرید.

تاکید ما بر استفاده از دانشتون و استفاده از اون هست.

یعنی شما باید صحبت کنید! واسه همینه که ما از ترجمه  فارسی خودداری کردیم. سعی بر این بوده که ارتباطی عمیق‌تر بین چیزی که می‌بینید و چیزی که دارید می‌گید، ایجاد شود.

تصاویر تبدیل به کلمات می‌شوند و کلمات در قالب جملات رشد می‌کنند و طولی نمی‌کشد که شما توانایی مکالمه را به دست می‌آورید.

به مرور مکالمات طبیعی‌تر و کاربردی‌تر می‌شوند و به کمک سیستم تشخیص گفتار لهجه و تلفظ شما به مرور طبیعی‌تر می‌شود.

پس نتیجه می‌گیریم که شما در نرم افزار، صرفا لغات رو یاد نمی‌گیرید بلکه شما یاد می‌گیرید که چطور انگلیسی صحبت کنید.

.

.

.

این متن صرفا یک رپرتاژ آگهی بوده و ما مسئولیتی در قبال محتوای آن نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که لینک آن در داخل مطلب قرار گرفته است.





:: بازدید از این مطلب : 1360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : سه شنبه 11 خرداد 1400
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی