|
|
دانشگاه UTM ( تکنولوژی ) مالزی
دانشگاه تكنولوژي مالزی در ناحیه جنوبی این کشور واقع شده است و مقصدی مناسب برای متقاضیان تحصیلات تکمیلی در شاخه های فنی ، مهندسی و تكنولوژيكي می باشد . بيش از 20 مركز پژوهشی در اين دانشگاه مشغول به فعالیت هستند. 9500 دانشجو در مقطع کارشناسی، 5000 دانشجوی غیر حضوری و 3000 دانشجوی تحصیلات تکمیلی، بافت و ساختار جمعیتی دانشگاه فن آوری مالزی را تشکیل می دهند. نزديک بودن دانشگاه به قطبهای صنعتي، فرصت خوبي را برای دانشجويان فني مهندسي بوجود مي آورد تا در دوران تحصیل بتوانند ارتباطی مفید و نزدیک با محیط حرفه ای آینده خود را تجربه نمایند .
تاریخ تاسیس دانشگاه فناوری مالزی به سال 1930 بر ميگردد ؛زماني كه به عنوان يك مدرسه تكنيكي داير شد و بعدها در نوع خود (آموزش تكنولوژيكي) ممتاز شناخته شد و در سال 1946 به رتبه دانشكده ترفیع یافت. پس از دو دهه تبدیل به یک آکادمی فناوری و سپس در سال 1975 موفق به اخذ رتبه دانشگاه گردید. نخست وزير پيشين اين كشور دكتر مهاتير محمد ايندانشگاه را به عنوان دانشگاه كاشف لقب داده است . UTM در سال 2002 تنديس MSC دريافت نمود .
این دانشگاه به دانشجویانی که مایلند در رشته های عمران؛ معماری؛ برق و کامپیوتر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل نمایند پیشنهاد میگردد.
دانشجویانی که در ترم آخر هر مقطعی مشغل به تحصیل هستند و هنوز موفق به اخذ دانشنامه نشده اند و همچنین دانشجویانی که مشمول خدمت اند و پاسپورت ندارند نیز می توانند جهت اخذ پذیرش در دانشگاه تکنولوژی اقدام نمایند.
رتبه جهاني اين دانشگاه سه رقمي بوده و در سال 2010 از نظر شاخص Scholar رتبه 80 را در جهان كسب نموده و در مالزي نيز رتبه اول را داراست.
شهريه هاي اين دانشگاه به علت دولتي بودن بسيار پايين است و حدودا هر ترم بين يك تا دو ميليون تومان مي باشد.
اين دانشگاه به كليه دانشجويان خود خوابگاه ارائه ميكند و براي دانشجويان متاهل نيز خوابگاه هاي ويژه اي را پيش بيني نموده.
در صورتي كه هنگام ورود به اين دانشگاه دانشجو در آزمون ورودي زبان قبول نشود دانشگاه به وي مرخصي خواهد داد تا با شركت در كلاسها كالج سطح زبان خود را به حد ايده آل برساند.
از جمله رشته هاي اين دانشگاه مي توان به عناوين زير اشاره كرد:
- مهندسي مكانيك ( كليه گرايش ها ) - مهندسي برق ( كليه گرايش ها ) - مهندسي معماري ( كليه گرايش ها ) - مهندسي عمران ( كليه گرايش ها ) - مهندسي شيمي و نفت ( كليه گرايش ها ) - مهندسي كامپيوتر و آي تي ( كليه گرايش ها ) - MBA ( كليه گرايش ها ) - شيمي - فيزيك - بيولوژي - رياضي - مديريت - تجارت - علوم زمين
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای مالزی ,
,
:: برچسبها:
دانشگاه UTM ,
دانشگاه UTM مالزی ,
پزیرش از دانشگاه UTM ,
پذیرش از دانشگاه UTM مالزی ,
ثبت نام در آزمونهاي تافل و آيلتس ,
ثبت نام در آزمونهاي تافل و آيلتس ,
پذيرش از دانشگاههای معتبر غیردولتی مالزی ,
اخذ پذيرش از دانشگاههای معتبر غیردولتی مالزی ,
راهنمای اخذ پذيرش از دانشگاههای معتبر غیردولتی مالزی ,
پذيرش از دانشگاههای معتبر دولتی مالزی ,
اخذ پذيرش از دانشگاههای معتبر دولتی مالزی ,
نحوه اخذ پذيرش از دانشگاههای معتبر دولتی مالزی ,
اخذ بورس تحصيلی از دانشگاههای مالزی ,
تحصیل در کشور مالزی ,
اخذ پذیرش تحصیلی مالزی ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای مالزی ,
راهنمای اخذ پذيرش از دانشگاههای مالزی ,
اخذ پذيرش از دانشگاههای مالزی ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : جمعه 14 اسفند 1393
|
|
|
مدارک مورد نیاز برای ارسال تقاضا به دانشگاه های آمریکا
* ریز نمرات (Transcript)
معمولا دو تا سه نسخه رسمی از ریزنمرات تمام دانشگاههایی که قبلا رفته اید لازم است. لازم است که کارنامه ها را در پاکت های مهر و موم شده بفرستید که این مهر و موم باید توسط دانشگاه مربوطه انجام شود. اگر اصل کارنامه به فارسی است می بایست ترجمه رسمی آن را هم همراه با نسخه اصلی در پاکت گذاشته و مهر و موم کنید. برای دانشجویانی که در سال آخر تحصیل هستند و یا کارنامه شان هنوز آزاد نشده برای مراحل مقدماتی پذیرش گرفتن احتمالا فرستادن نسخه غیر رسمی کارنامه که همراه با گواهی از رییس دانشکده یا آموزش که مبتنی بر صحت مندرجات کارنامه باشد کفایت میکند.اما باید توجه کنید که در صورت پذیرش گرفتن دانشگاه مقصد یک نسخه از کارنامه رسمی شما را درخواست خواهد کرد. برای گرفتن کپی رسمی کارنامه معمولا مدرک تحصیلی باید آزاد شده باشد یا به اصطلاح خریداری شود. این به این معنی است که شما هیچ بدهی به دانشگاه و وزارت علوم ندارید.
* فرم های تقاضا (Application Forms)
فرمهای تقاضا معمولا حاوی سئوالات کلی در مورد متقاضی (Applicant) هستند. بسیار مهم است که این فرمها دقیق و کامل پر شوند. تا زمانی که این فرمها را کامل نکنید و نفرستید بررسی تقاضای شما به جریان نخواهد افتاد. معمولا اکثر دانشگاهها این فرمها را به صورت آنلاین در دسترس دارند که کار شما را راحت تر خواهد کرد.
* توصیه نامه ها (Recommendation Letters)
توصیهنامه ها بخش خیلی مهمی از پرونده شما هستند. این توصیهنامه ها باید توسط استادانی که رابطه دانشگاهی یا حرفه ای با شما داشته اند نوشته شود. دانشگاهها معمولا دو یا سه توصیه نامه درخواست میکنند. این توصیهنامهها را برای پرکردن به افرادی بدهید که شما را خوب میشناسند (از لحاظ علمی یا کاری) و مطمئن هستید که درباره شما مطالب خوبی خواهند نوشت و مهارتها و محسنات شما را گوشزد خواهند کرد. در نامه باید تشریح شده باشد که شخص توصیهکننده چه مدت است که شما را میشناسد، فکر میکند که قابلیتهای شما کدام هستند، و چرا شما شایستگی دارید که از دانشگاه مقصد پذیرش/کمک مالی بگیرید. توجه داشته باشید که توصیه نامه باید نشان بدهد که فرد توصیه کننده شما را خیلی خوب میشناسد. فراموش نکنید که کمیته پذیرش(Admission Committee) مخصوصا میخواهد بداند که چرا شما برای این دانشگاه/رشته مناسب هستید. این نکته مخصوصا برای متقاضیان مدرک دکترا مهم است.
* مرامنامه (Statement of Purpose)
این بخش احتمالا سختترین بخش پرونده شما خواهد بود.در این قسمت شما تشریح خواهید کرد که چه کسی هستید، چه پیشینه علمی و کاری دارید، چرا علاقمندید که در این دانشگاه و رشته بخصوص ادامه تحصیل دهید، و دیدگاه و هدفتان در باره آینده بعد از تحصیل چیست.به بیان دیگر شما عملا می خواهید کمیته پذیرش را ترغیب و قانع کنید که شما را به خیلی از متقاضیان دیگر ترجیح بدهند. نوشته شما باید به روشنی توضیح دهد که برای چه رشتهای تقاضا میکنید، انگیزه شما چیست، چه چیزی میخواهید به دست بیاورید، و چگونه میتوانید برای دانشگاه مقصد و محیط علمی آن مثمر ثمر باشید.
* .C.V
یکی از موثرترین و مهمترین ابزار برای بدست آوردن موقعیت های تحصیلی در آمریکا، ایجاد ارتباط موثر است. به همین علت تهیه یک C.V خوب در کسب پذیرش یک دانشگاه بسیار موثر است. بعضی از دانشگاهها دانشجویان را ملزم می کنند که یک فرم استاندارد C.V مخصوص دانشگاه را پر کنند. با این حال در بیشتر موارد این به خود متقاضی بر می گردد که چگونه یک C.V را تهیه کند. یکی از نکته های کلیدی در تهیه C.V این است که اگر متقاضی در پی کسب موقعیت تحصیلی است باید سوابق تحصیلی و تحقیقاتی خود را در صفحه اول ارائه دهد. اما در صورتی که C.V برای کسب موقعیت شغلی است - که در این حال معمولاً به آن رزومه (Resume) می گویند – لازم است که اول به تجربیات کاری اشاره شود. معمولاً C.V از 2-3 صفحه بیشتر نیست. وقتی که با استادی مکاتبه می کنید چیزی که برای معرفی بیشتر خود برای او می فرستید .C.V است. بسیاری از دانشگاهها هم را جزو یکی از مدارکی قرار می دهند که باید برای کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرستاده شود. بهتر است که C.V به فرمت pdf یا rtf تبدیل شود چون در این صورت امکان باز شدن فایل شما توسط اغلب سیستمها وجود دارد و از طرف دیگر فایل تهیه شده با همان "تنظیمات صفحه ای" مورد نظر شما پرینت خواهد شد. بعضی ها هم اعتقاد دارند که فرمت pdf رسمی تر است.
* امتحانات استاندارد (GRE ,TOEFL , ...)
تعداد زیادی از دانشگاههای آمریکا TOEFL را به IELTS ترجیح می دهند و اکثریت قریب به اتفاق دانشگاههای سطح بالای آمریکا نمره IELTS را قبول نمی کنند. بنابراین اگر کسی بطور همزمان در حال تقاضا دادن برای چند کشور مختلف است، باید اطلاعات لازم برای مدرک زبان مورد قبول هر دانشگاه را کسب کند.
علاوه بر امتحان تافل شما ممکن است لازم باشد که در امتحانات دیگری هم که اصطلاحا به آنها امتحانات استاندارد (Standardized tests) گفته میشود شرکت کنید. به عنوان مثال دانشجویان رشتههای مهندسی و علوم باید امتحان GRE عمومی (GRE General) و دانشجویان رشتههای مدیریت (MBA=Master of Business Administration) باید امتحان GMAT را بدهند. بعضی از رشتههای علوم علاوه بر امتحان عمومی GRE شاید لازم باشد که بخش های مربوط به رشته خودشان (GRE Subject) را هم بگذرانند. این امتحانات معمولا از تافل سختتر هستند چون برای تمام دانشجویان متقاضی (و نه فقط خارجیها) طراحی میشوند و دانشجویان آمریکایی هم باید در آنها نمره حد نصاب را کسب کنند.
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا ,
,
:: برچسبها:
مدارک مورد نیاز برای ارسال تقاضا به دانشگاه های آمریکا ,
اخذ بورس تحصیلی از کشور آمریکا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به آمریکا ,
راهنمای دانشجویان در آمریکا ,
امور بیمه در آمریکا ,
بانک های ایران در آمریکا ,
فرصتهاي شغلي در آمریکا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های آمریکا ,
آموزش زبان آمریکا ,
برنامه آموزش زبان آمریکا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه آمریکا ,
تحصيلات در آمریکا ,
اطلاعات لازم سفر به آمریکا ,
قوانين در آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي آمریکا ,
اقامت در آمریکا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 27 اسفند 1393
|
|
|
مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاهها و کالج های تورنتو
این فرم برای مقاطع لیسانس در مرکز پذیرش دانشجوی انتاریو و برای مقاطع بالاتر در سایت اینترنتی دانشگاهها موجود است.
متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه های کانادا می بایست ترجمه رسمی مدرک دیپلم قدیم( یا پیش دانشگاهی) خود وکارنامه چهار سال آخر دبیرستان را پس از ارسال فرم درخواست پذیرش به نشانی دانشگاه مربوطه ارسال نمایند. متقاضیان تحصیل در مقاطع بالاتر ، با مراجعه به دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند و پرداخت هزینه ترجمه وپست، درخواست ارسال مدرک تحصیلی و ریز نمرات خود را ارائه می کند ودانشگاه راساً اقدام به ارسال می کند.
- مدرک زبان(مهارت در زبان انگلیسی):
امتحان تافل که به دو صورت برگزار می شود: روش اول، روش سنتی است که روی برگه امتحانی برگزار می شود. (تنها در تاریخ های به خصوصی و کشورهای محدودی این امتحان صورت می گیرد.)
روش دوم ،روش اینترنتی یا IBTمی باشد. در کشورهایی که به صورت اینترنتی نمی توان امتحان داد باید برای روش اول ثبت نام کرد. حداقل نمره مورد نیاز برای امتحان آیلتس (7.0 آکادمیک) میباشد.
- معرفی نامه شخصی درباره سوابق و توانمندیهای خود( شبه رزومه)
متقاضی باید طی نامه ای دلایل واهداف خود برای ادامه تحصیل در دانشگاه مذکور و همچنین توانمندیها وفعالیتهای گذشته خود را ارائه کند. (چرا این دانشگاه را انتخاب کرده اید ، چه تحقیقی را دنبال خواهید کرد، چه نوع دانشجویی هستید و چه کارهایی انجام داده اید.) اگر بیش از دو یا سه سال از اخذ آخرین مدرک تحصیلیتان گذشته باشد باید طی نامه ای جداگانه کلیه فعالیتهای آکادمیک وغیر آکادمیک از زمان اخذ مدرک تابه حال را توضیح دهید.
- واریز هزینه درخواست پذیرش
- نامه های معرفی از اساتید( برای مقاطع بالاتر از لیسانس)
دانشگاههای کانادا معمولاً دو یا سه نامه پیشنهادی از هر کاندیدا می خواهند. این نامه ها باید توسط استادهای فعلی شما یا کسانی که در رشته شما در سطوح بالاتر کار یا تحصیل می کنند نوشته شده باشند ودر آن از دلایلی که نویسنده نامه برای پیشنهاد شما به دانشگاه مربوطه آورده است دفاع شود.
- مدرک دال بر اقامت در کانادا برای مهاجرت
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادا ,
,
:: برچسبها:
مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاهها و کالج های تورنتو ,
اخذ بورس تحصیلی از کشور کانادا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به کانادا ,
راهنمای دانشجویان در کانادا ,
امور بیمه در کانادا ,
بانک های ایران در کانادا ,
فرصتهاي شغلي در کانادا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های کانادا ,
آموزش زبان کانادا ,
برنامه آموزش زبان کانادا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه کانادا ,
تحصيلات در کانادا ,
اطلاعات لازم سفر به کانادا ,
قوانين در کانادا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی کانادا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي کانادا ,
اقامت در کانادا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا ,
اخذ پذیرش تحصیلی کانادا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 3038
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 23 اسفند 1393
|
|
|
رتبه بندی جهانی دانشگاههای کانادا
World Rank
|
Continent Rank
|
University
|
31
|
30
|
University of Toronto
|
38
|
37
|
University of British Columbia
|
60
|
53
|
University de Montreal
|
66
|
57
|
Simon Fraser University
|
68
|
59
|
University of Alberta
|
81
|
66
|
MC Gill University
|
97
|
77
|
University du Quebec Montreal
|
97
|
78
|
University of Waterloo
|
105
|
81
|
York University
|
106
|
82
|
University of Calgary
|
110
|
86
|
University Laval
|
اخذ پذیرش در دانشگاه های کانادا به شرایط دانشگاه و وضعیت آن بستگی دارد
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادا ,
,
:: برچسبها:
رتبه بندی جهانی دانشگاههای کانادا ,
اخذ بورس تحصیلی از کشور کانادا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به کانادا ,
راهنمای دانشجویان در کانادا ,
امور بیمه در کانادا ,
بانک های ایران در کانادا ,
فرصتهاي شغلي در کانادا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های کانادا ,
آموزش زبان کانادا ,
برنامه آموزش زبان کانادا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه کانادا ,
تحصيلات در کانادا ,
اطلاعات لازم سفر به کانادا ,
قوانين در کانادا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی کانادا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي کانادا ,
اقامت در کانادا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا ,
اخذ پذیرش تحصیلی کانادا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2038
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 20 اسفند 1393
|
|
|
دوره های تخصصی کوتاه مدت مدیریت در آمریکا
برای کسانی که می خواهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند و یا حتی می خواهند در یک مجموعه به عنوان مدیرعامل ( یا یکی از عنوان های مدیریتی ) مشغول به کار شوند داشتن علم مدیریتی و اخذ مدرکی معتبر از بهترین دانشگاه های جهان امری الزامی است . دوره های مدیریت با هدف آشنایی و آموزش مهارت های مدیریتی تعریف شده و در رشته های مختلف چون حسابداری ، مالی ، بازاریابی ، مدیریت پروژه و … تدریس می گردد و پس از آن دانشجویان موفق به دریافت مدرک مورد نظر خواهند شد .
دانشگاه های متعددی در آمریکا بر روی دروس مدیریتی تمرکز داشته و همه ساله در این دوره ها ثبت نام به عمل می آورند و نیز دانشجویان زیادی را از سراسر جهان جذب خود می کنند . دوره های ذکر شده معمولا به دو صورت غیرحضوری و کوتاه مدت برگزار می گردد که علاقه مندان می توانند به هرشکلی که تمایل دارند نسبت به ثبت نام و اخذ ویزای تحصیلی از آمریکا اقدام نمایند.
برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا در رشته های مدیریت، رشته های زیر خدمتتان معرفی می گردد:
- Accounting (حسابداری )
- Finance ( مالی )
- Information Technology ( تکنولوژی ارتباطات )
- Marketing ( بازاریابی )
- Operations and Project management ( مدیریت پروژه )
- Organizational Leadership ( راهبری سازمانی )
- Sport management ( مدیریت ورزشی )
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا ,
,
:: برچسبها:
دوره های تخصصی کوتاه مدت مدیریت ,
اخذ بورس تحصیلی از کشور آمریکا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به آمریکا ,
راهنمای دانشجویان در آمریکا ,
امور بیمه در آمریکا ,
بانک های ایران در آمریکا ,
فرصتهاي شغلي در آمریکا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های آمریکا ,
آموزش زبان آمریکا ,
برنامه آموزش زبان آمریکا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه آمریکا ,
تحصيلات در آمریکا ,
اطلاعات لازم سفر به آمریکا ,
قوانين در آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي آمریکا ,
اقامت در آمریکا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2539
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 17 اسفند 1393
|
|
|
دوره های تخصصی کوتاه مدت برای کارشناسان، مهندسان در آمریکا
دوره های کوتاه مدت در آمریکا یکی از راه های تحصیل در این کشور می باشد که برای آنها ویزای تحصیلی صادر شده و دانشگاه های متعددی اقدام به برگزاری آن می نمایند. این دوره ها حداکثر ۱۲ ماهه بوده و پس از آن مدرک مربوط به دوره اخذ می شود . البته ویزای تحصیلی مربوط به این دوره نیز محدود به همین زمان می باشد و پس از آن باید نسبت به اخذ مجدد آن اقدام کرد. دوره های کوتاه مدت در ۴ دسته زیر تقسیم بندی می شوند :
۱- برنامه های تبادل دانشجو: این دوره ها فرصتی را برای زندگی و قرار گرفتن در شرایط محیطی و اجتماعی آمریکا ضمن تحصیل فراهم می کند.
۲- دوره های تکمیلی : برای کسانی است که فاقد مدرک هستند و می خواهند تا با گذراندن این دوره ها ضمن تکمیل سطح آموزشی خود مدرک مورد نظر را نیز دریافت نمایند. همچنین پس از آن می توانند برای رده های بالاتر نیز اقدام کنند. دانشگاه های زیادی در آمریکا وجود دارند که اقدام به ثبت نام از کسانی می کنند که فاقد مدرک می باشند.
۳- کار آموزی : به عنوان یک راه حال برای تحصیل از طریق کسب تجربه واقعی برای دانشجویان بین المللی که مطرح می شود که می توانند مطالعات علمی خود را تقویت و تکمیل نمایند.
۴- آموزش از راه دور : دانشگاه های متعددی برای کسانی که شرایط یا توان حضور در آمریکا را ندارند این برنامه را ارائه می کنند . از طریق این دوره ها از طریق اینترنت انجام شده و بهترین شرایط و ارزانترین مدل آن برای تحصیل در ایالات متحده است . همچنین برخی دانشگاه ها و یا موسسات اقدام به برگزاری این دوره ها برای تکمیل مدارک ( دوره های تکمیلی ) می نمایند که می تواند به آنها برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا در آینده کمک کند
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا ,
,
:: برچسبها:
دوره های تخصصی کوتاه مدت برای کارشناسان، مهندسان در آمریکا ,
اخذ بورس تحصیلی از کشور آمریکا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به آمریکا ,
راهنمای دانشجویان در آمریکا ,
امور بیمه در آمریکا ,
بانک های ایران در آمریکا ,
فرصتهاي شغلي در آمریکا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های آمریکا ,
آموزش زبان آمریکا ,
برنامه آموزش زبان آمریکا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه آمریکا ,
تحصيلات در آمریکا ,
اطلاعات لازم سفر به آمریکا ,
قوانين در آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي آمریکا ,
اقامت در آمریکا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1888
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 11 اسفند 1393
|
|
|
ادامه تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا
دکترا ( PHD – Doctor of Philosophy ) یکی از بالاترین مدارج تحصیلی می باشد . این مدرک پس از دوره کارشناسی ارشد ( Master ) و بعد از گذشت ۳-۴ ادامه تحصیل در رشته ورد نظر و انجام فعالیت های تحقیقاتی کسب خواهد شد .
به صورت کلی مدرک دکترا نشان دهنده صلاحیت شما در امر پژوهش می باشد که این امر از طریق ارائه پایان نامه که می تواند شامل موارد زیر باشد ، نشان داده می شود.
– تسلط در رشته و مطالب آن – فعالیت های تحقیقاتی – ظرفیت برای انجام فعالیت های تحقیقاتی به صورت مستقل – ارائه تحقیقات
با این تعاریف می توان دریافت که مدرک دکترا یک نمایش از قدرت استدلال و تحلیل در رشته مورد نظر می باشد که می تواند بازار کار وسیعی را در مقابل خود باز کند. البته شاید به نظر برسد که اخذ این مدرک چندان دشوار نباشد اما در عمل این امر به شدت سخت و طاقت فرسا می باشد .
همچنین اخذ ویزای تحصیلی آمریکا در مقطع دکتری می تواند به خاطر اهمیت ماهیت آن در فعالیت های تحقیقاتی نسبت به بقیه مقاطع تحصیلی ساده تر است .
شرکت ما آماده ارائه خدمات اخذ ویزای تحصیل آمریکا در در رشته های زیر در مقطع دکترا می باشد:
Ph.D in Education :: Ph.D in International Business :: Ph.D in Educational leadership :: Phd. in Biomedical Engineering :: Ph.d in Chemical Engineering :: Civil Engineering :: Computer Engineering :: Computer Science :: Electric-drive Vehicle Engineering :: Electrical Engineering :: Engineering management :: Engineering Technology :: Industrial Engineering ::
کشور ایالات متحده (آمریکا) دارای بهترین دانشگاه های دنیا از نظر علمی و امکانات آموزشی برای ادامه تحصیل در رده دکتری و کسب این مدرک می باشد. سالانه دانشگاه های آمریکا اقدام به ارائه پذیرش تحصیلی می کنند اما این تعداد بسیار محدود و به طور کلی بستگی به بودجه ارائه شده به دانشگاه و پس از آن به استاد مربوطه دارد. دریافت کمک هزینه تحصیلی برای پرداخت هزینه های تحصیل و اقامت یکی از مهمترین نکات مثبت تحصیل در این مقطع تحصیلی است که البته معمولا در مقابل فعالیت های تحقیقاتی در پروژه های اساتید به دانشجویان دکتری اختصاص می یابد.
اصلی ترین روش اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا در مقطع دکتری بوسیله پرداخت کمک هزینه برای دانشجویان بین المللی است بخصوص کسانی که دارای مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد و یا مدرک کارشناسی از دانشگاه هایی غیر آمریکایی هستند که البته این امر به هیچ عنوان آسان نبوده و به دلیل محدودیت در پذیرش و بالا بودن تقاضا کار برای دریافت این پذیرش کمی سخت است .
برای اخذ پذیرش از دوره های دکتری، متقاضی باید ابتدا دانشگاه و دانشکده محل تحصیل خود را به دقت انتخاب نماید. بسیاری از پرونده های دانشجویی به دلیل عدم انتخاب محل تحصیل، توسط هییت های علمی رد می شوند.
از آنجا که دوره های دکتری مبتنی بر فعالیت های تحقیقاتی می باشند ، اساتید در بخش های خاص ( و گاهی اوقات محدود ) اقدام به جذب دانشجو می نمایند که پیشینه تحصیلی و تحقیقاتی متقاضی ، اهداف وی ، موضوع تحقیقات و حتی موضوع رساله دکتری به دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اگر این موارد با موضوع کاری استاد مربوطه هماهنگ نباشد درخواست متقاضی بی درنگ رد خواهد شد .
برای اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا در مقطع دکترا موارد زیر بسیار حائز اهمیت می باشد :
مدرک کارشناسی با ۴ سال تحصیل و با معدل حداقل ۱۵
مدرک کارشناسی ارشد با ۴ سال تحصیل و با معدل حداقل ۱۶
سه توصیه نامه از اساتید قبلی
تهیه statement of Interest متناسب با رشته تحصیلی
مدرک زبان انگلیسی (IELTS, 6.5) و یا (TOEFL, iBT: 100; CBT: 250; PBT: 600)
مدرک GRE با نمره ۷۰۰ (Quantitative: 700, Verbal: 350, Writing: 3.5 )
مدرک GMAT برای رشته های مالی، بیزنس و مدیریت و حسابداری
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا ,
,
:: برچسبها:
ادامه تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا ,
ادامه تحصیل در مقطع دکترا ,
اخذ بورس تحصیلی از کشور آمریکا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به آمریکا ,
راهنمای دانشجویان در آمریکا ,
امور بیمه در آمریکا ,
بانک های ایران در آمریکا ,
فرصتهاي شغلي در آمریکا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های آمریکا ,
آموزش زبان آمریکا ,
برنامه آموزش زبان آمریکا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه آمریکا ,
تحصيلات در آمریکا ,
اطلاعات لازم سفر به آمریکا ,
قوانين در آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي آمریکا ,
اقامت در آمریکا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2048
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 8 اسفند 1393
|
|
|
پذیرش در مقطع کارشناسی از کشور آمریکا
لیست رشته های موجود در مقطع کارشناسی در دانشگاه های معتبر آمریکا به شرح زیر است:
Bachelor of Biomedical Science ::
Bachelor of Architecture ::
Bachelor of Business Administration :: Bachelor of Clinical Science :: Bachelor of Commerce :: Bachelor of Computer Information Systems :: Bachelor of Science in Construction Technology :: Bachelor of Criminal Justice :: Bachelor of Divinity :: Bachelor of Economics :: Bachelor of Education :: Bachelor of Engineering :: Bachelor of Fine Arts :: Bachelor of Information Systems :: Bachelor of Management :: Bachelor of Music :: Bachelor of Pharmacy :: Bachelor of Philosophy :: Bachelor of Social Work :: Bachelor of Accountancy :: Bachelor of Arts in American Studies :: Bachelor of Arts in Applied Psychology :: Bachelor of Arts in Biology :: Bachelor of Arts in Child Advocacy :: Bachelor of Arts in Clinical Psychology :: Bachelor of Arts in Forensic Psychology :: Bachelor of Arts in Organizational Psychology :: Bachelor of Science in Aerospace Engineering :: Bachelor of Science in Actuarial :: Bachelor of Science in Agriculture :: Bachelor of Science in Architecture :: Bachelor of Science in Architectural Engineering :: Bachelor of Science in Biology :: Bachelor of Science in Biomedical Engineering :: Bachelor of Science in Business Administration :: Bachelor of Science in Chemical Engineering :: Bachelor of Science in Chemistry :: Bachelor of Science in Civil Engineering :: Bachelor of Science in Clinical Laboratory Science :: Bachelor of Science in Cognitive Science :: Bachelor of Science in Computer Engineering :: Bachelor of Science in Computer Science :: Bachelor of Science in Construction Engineering :: Bachelor of Science in Construction Management :: Bachelor of Science in Criminal Justice :: Bachelor of Science in Criminology :: Bachelor of Science in Diagnostic Radiography :: Bachelor of Science in Education :: Bachelor of Science in Electrical Engineering :: Bachelor of Science in Engineering Physics :: Bachelor of Science in Engineering Science :: Bachelor of Science in Engineering Technology :: Bachelor of Science in English Literature :: Bachelor of Science in Environmental Engineering :: Bachelor of Science in Environmental Science :: Bachelor of Science in Environmental Studies :: Bachelor of Science in Food Science :: Bachelor of Science in Foreign Service :: Bachelor of Science in Forensic Science :: Bachelor of Science in Forestry :: Bachelor of Science in History :: Bachelor of Science in Hospitality Management :: Bachelor of Science in Human Resources Management :: Bachelor of Science in Industrial Engineering :: Bachelor of Science in Information Technology :: Bachelor of Science in Information Systems :: Bachelor of Science in Integrated Science, Business and Technology :: Bachelor of Science in International Relations :: Bachelor of Science in Journalism :: Bachelor of Science in Management :: Bachelor of Science in Manufacturing Engineering :: Bachelor of Science in Marketing :: Bachelor of Science in Mathematics :: Bachelor of Science in Mechanical Engineering :: Bachelor of Science in Medical Technology :: Bachelor of Science in Meteorology :: Bachelor of Science in Microbiology :: Bachelor of Science in Mining Engineering :: Bachelor of Science in Molecular Biology :: Bachelor of Science in Neuroscience :: Bachelor of Science in Nursing :: Bachelor of Science in Nutrition science :: Bachelor of Science in Software Engineering :: Bachelor of Science in Petroleum Engineering :: Bachelor of Science in Podiatry :: Bachelor of Science in Pharmacology :: Bachelor of Science in Pharmacy :: Bachelor of Science in Physical Therapy :: Bachelor of Science in Physics :: Bachelor of Science in Plant Science :: Bachelor of Science in Politics :: Bachelor of Science in Psychology :: Bachelor of Science in Quantity Surveying Engineering :: Bachelor of Science in Radiologic Technology :: Bachelor of Science in Real-Time Interactive Simulation :: Bachelor of Science in Religion :: Bachelor of Science in Respiratory Therapy :: Bachelor of Science in Risk Management and Insurance :: Bachelor of Science in Science Education ::
اطلاعات بیشتر در خصوص مقطع کارشناسی
معرفی مدرک لیسانس ( B.A )
مدرک لیسانس (کارشناسی) معمولا پس از گذراندن ۸ ترم بعد از دریافت دیپلم در دانشگاه ها اخذ خواهد شد . مدرک لیسانس به همراه ، فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) و دکتری از درجات بالای علمی محسوب می شوند . این مدرک در دو نوع عرضه می گردد B.A (Bachelor of Art) و B.S (Bachelor of Science) . در این قسمت توضیحاتی را راجب به اخذ مدارک B.A و B.S خواهیم داد.
معرفی مدرک لیسانس ( B.A )
B.A یا Bachelor of Art (در زبان لاتین baccalaureus) یا مدرک کارشناسی (لیسانس) در رشته ها و برنامه های آزاد ، علوم یا هر دو تعلق می گیرد. این مدرک کارشناسی با سپری کردن معمولا ۴ سال تحصیل پس از دریافت مدرک دیپلم در دانشگاه دریافت می گردد که معمولا ممهور به مهر و امضای رئیس جمهور ، ریاست دانشگاه و یا رئیس سازمان عالی آموزش می باشد.
در ایالات متحده مقطع کارشناسی B.A در بسیاری از موسسات آموزشی با نام AB ( Atrium Baccalaureus ) نیز اطلاق گردد که یکی از پایه ای ترین مدارک و درجات علمی دانشگاهی است . شرایط دریافت مدرک B.A یا B.S ( Bachelor of Science ) یکسان هستند و پس از گذراندن ۱۲۰ ساعت آموزشی اخذ می گردند. دریافت مدرک کارشناسی ( B.A ) نیازمند گذراندن دروس عمومی متفاوتی درکنار دروس تخصصی می باشد . این دروس عمومی مانند ادبیات ، علوم انسانی ، ریاضیات ، تاریخ ، علوم فیزیکی و علوم اجتماعی است . به طور مثال در دانشگاه ایسترن میشیگان ۷۵ واحد از ۱۲۴ واحد قابل گذراندن به این دروس اختصاص دارد همچنین دانشجویان می بایست فارغ از همه این رشته ها یک زبان خارجی را نیز در دستور کار آموزشی خود قرار داده و آنرا نیز سپری کنند.
دانشجویان بسیاری از سراسر جهان برای تحصیل در این مقطع اقدام به دریافت ویزای دانشجویی آمریکا می کنند به طور کلی می توان گفت تحصیل در رشته کارشناسی ( B.A و B.C ) یکی از محبوب ترین ها و آسان ترین روش هایی است که افراد برای آن اقدام می کنند. اخذ ویزای تحصیلی آمریکا نیز در این مقطع به مراتب ساده تر و آسان تر از سایر مقاطع تحصیلی می باشد .
برخی از رشته هایی که برای آنها مدرک B.A ارائه خواهد شد به شرح ذیل می باشد :
- Ancient World Studies
- Anthropology
- Arabic
- Art History
- Asian Studies
- Australian Indigenous Studies
- Chinese Language
- Chinese Studies
- Classics
- Creative Writing
- Criminology
- Development Studies
- Economics
- English and Theatre Studies
- English Language Studies
- Environmental Studies
- European Studies
- French
- Gender Studies
- Geography
- German
- Hebrew and Jewish Studies
- History
- History and Philosophy of Science
- Indonesian
- Knowledge and Learning
- Law and Justice
- Linguistics and Applied Linguistics
- Media and Communications
- Philosophy
- Politics and International Studies
- Psychology
- Screen and Cultural Studies
- Social Theory
- Sociology
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا ,
,
:: برچسبها:
اخذ بورس تحصیلی از کشور آمریکا ,
اقدامات قبل از سفر ,
اقدامات قبل از سفر به آمریکا ,
راهنمای دانشجویان در آمریکا ,
امور بیمه در آمریکا ,
بانک های ایران در آمریکا ,
فرصتهاي شغلي در آمریکا ,
نحوه نگارش رزومه cv ,
نحوه اخذ پذيرش و بورس تحصيلی ,
دانشگاههای انگليسی زبان ,
شرايط ورود به دانشگاه های آمریکا ,
آموزش زبان آمریکا ,
برنامه آموزش زبان آمریکا ,
پذيرش دانشجویی ,
شروط گرفتن پذيرش از يك دانشگاه آمریکا ,
تحصيلات در آمریکا ,
اطلاعات لازم سفر به آمریکا ,
قوانين در آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آمریکا ,
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی ,
اطلاعات عمومي آمریکا ,
اقامت در آمریکا ,
ادامه تحصيل ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا ,
اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1961
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 5 اسفند 1393
|
|
|
اطلاعات لازم جهت اخذ پذيرش دانشگاه های اتریش
با توجه به اینکه مراحل بررسی پرونده های داوطلبان به زمان زیادی احتیاج دارد، توصیه می شود که داوطلبان مدارک خود را هر چه زودتر به ما ارایه کنند. رشته های تحصیلی ای که احتیاج به آزمون ورودی دارند (دانشگاه های پزشکی، دانشگاه و دانشکده های هنر): مهلت تقاضای شرکت در آزمون ورودی برخی رشته ها تا ۶ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی می باشد.
پس بسیار مهم است که داوطلب در فرصت کافی به آماده کردن مدارک مورد نیاز اقدام کند. مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه های ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل است. این مسئله اصلی ترین شرط برای گرفتن پذیرش است. در واقع دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران را به منزله امتیاز اصلی دادن پذیرش تحصیلی می دانند و پس از آن معدل و نمرات شخص مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری در رشته مورد درخواست در ایران به منزله نگرفتن پذیرش می باشد. معمولا بین 4 هفته تا 6 هفته طول می کشد تا دانشگاه پس از دریافت مدارک نتیجه را با پست ارسال کنند. در مورد رشته های هنر, قبولی در آزمون عملی ورودی نیاز است. و تا قبل از شرکت در آزمون هیچ پذیرشی ( اعم از رسمی و غیر رسمی) به دانشجو داده نمیشود. حضور فرد در آزمون الزامی است ( فرستادن نمونه کار کافی نمیباشد).تاریخ برگزاری آزمونهای عملی هر ترم در وب سایت دانشگاه اعلام میشود. برای ورود به اتریش جهت شرکت در آزمون ورودی نیاز به دعوتنامه نمی باشید. فقط کافی است برگ داوطلبان شرکت در آزمون ورودی را پر کرده برای دانشگاه ارسال نمایید. برگ تایید دانشگاه دال بر شرکت شما در آزمون ورودی که همراه با تاریخ برگذاری آزمون است برای شما حکم دعوتنامه را دارد و سفارت اتریش در ایران به انزمام این برگه به شما ویزای ورود جهت شرکت در آزمون ورودی را ابلاغ می نماید.
نکته : اگر شخصي ديپلمه باشد يعني 12 سال تحصيل کامل داشته باشد نمي تواند مستقيماٌ براي دانشگاه هاي اتريش اقدام نمايد بلکه بايد قبولي در کنکور سراسري را داشته باشند تا بتوانند براي کالج اقدام کنند. کالج در اتريش تقريبا دو ترم است و اين کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند
توجه مقطع ليسانس: اگر شخصي در ايران ليسانس دانشگاه آزاد باشد نمي تواند براي فوق ليسانس نا پيوسته اقدام کند بلکه بايد براي مقطع فوق ليسانس پيوسته درخواست دهند و بعد از ورود به دانشگاه درخواست ارزشيابي مدارک تحصيلي خود را دهد که آنجا معلوم مي شود از کدام ترم ليسانس مي تواند تحصيلات خود را شروع کند و پيوسته تا فوق ليسانس ادامه دهد توجه مقطع فوق ليسانس:ليسانسيه هاي دانشگاه هاي دولتي ميتوانند براي فوق ليسانس اقدام کنند اما اين باز هم بستگي به خود دانشگاه در اتريش دارد زيرا سطح تحصيل اتريش نسبت به ايران يک سال جلو تر است و شايد بعضي از واحد هاي آنها را بپذيرند و يک سال پايين تر بنشيند و بعد مي تواند ادامه تحصيل دهد .
البته بطور کلي بايد مدارک تحصيلي به اتريش فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ريز نمرات متقاضي تعيين کند که شخص از چه ترمي در اتريش مي تواند شروع به ادامه تحصيل نمايد.
توجه مقطع دکترا: براي دکترا در اتريش خيلي سخت مي توان اقدام کرد زيرا بايد در اتريش استاد راهنما پيدا شود و معمولا اين امر با موفقيت امکان پذير. به دانشجويان متقاضي دوره دکترا پيشنهاد شود که حتماٌ اول دوره فوق ليسانس بگذرانند و بعد براي دکترا اقدام کنند.
مهلت ثبت نام و گرفتن مدارک
برای ترم تابستانه تا 1 فوریه و زمستانه تا 1 سپتامبر
مدت زمان گرفتن پذیرش بین 8 تا 16 هفته
زبان
اكثر دانشگاه های اتريش رشته ها را به زبان آلمانی برگزار مي كنند و رشته های به زبان انگلیسی محدود هستند. شما برای ورود به دانشگاه نياز به گذراندن دوره زبان آلمانی داريد. شما می توانيد اين دوره را در ايران نيز بگذرانيد.
:: موضوعات مرتبط:
اخذ پذیرش از دانشگاههای اتریش ,
,
:: برچسبها:
اطلاعات لازم جهت اخذ پذيرش دانشگاه های اتریش ,
راهنمای تحصیل در اتریش ,
راهنمایی انتقال دانشجو از اتریش به ایران ,
معرفی نظام آموزشی اتریش ,
راهنمای مدرک TOEFL ,
بورس تحصيلی از دانشگاههای اتریش ,
اخذ بورس تحصيلی از دانشگاههای اتریش ,
نحوه اخذ بورس تحصيلی از دانشگاههای اتریش ,
تحصيل در دانشگاههای اتریش ,
اخذ بورس تحصيلی از دانشگاههای اتریش ,
اخذ پذیرش ,
اخذ پذیرش تحصیلی ,
اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش ,
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های اتریش ,
اخذ پذیرش تحصیلی اتریش ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1948
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 2 اسفند 1393
|
|
|
|
|
|